Je online wanen in een sprookjesachtige wereld of spannend avontuur. Dat is ons doel. Pixelite is een jonge en dynamische organisatie die zich richt op het exploiteren van virtuele werelden. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van pretparken in Minecraft. In onze servers spelen dagelijks honderden tieners en jong volwassenen. Daarmee zijn wij de eerste en grootste Nederlandse organisatie in dit vakgebied.

Het bedrijf is in 2015 ontstaan vanuit SprookjesCraft, waar 15 jongeren een bekend pretpark hebben nagebouwd in het spel Minecraft. Door de enorme populariteit wilde het team zich ook richten op het ontwerpen, ontwikkelen en vervolgens het exploiteren van diverse andere virtuele werelden. Uit dat perspectief is besloten om een bedrijf te beginnen die deze taken op zich neemt: Pixelite.

Inmiddels werken we met meer dan 40 mensen aan talloze projecten. Met gespecialiseerde kennis werken we naar de hoogst mogelijke kwaliteit toe. Dit doen we een eigen ontwerp- en marketingafdeling en ontwikkelstraat. Daarnaast organiseren we veel online en offline evenementen zoals festiviteiten rondom feestdagen en andere bijzonderheden.

Wilt u meer over ons weten? Neem dan contact met ons op. Bent u van de pers? Bekijk dan ook onze Pers pagina.

© Copyright Pixelite
VacaturesPartnersStatuspagina